sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Äiti "vapaalla".

Juu, Viivi meni mummolaan hemmoteltavaksi lauantai-aamuna, joten kun on vaan tämä Ronja-hurja ollut täällä kotosalla nyt, niin on voinut vähän vapaamin mennä ja touhuta. Ronja kyllä on hyödyntänyt tätä äidin vapautta ja ottanut sylittelystä ja tissittelystä kaiken irti. -Nyt kun äiti on KOKONAAN ja vaan ja ainoastaan hänen käytettävissään. :)
Lauantaina isäntä vei mut Sinelliin (Ronjaa isi viihytti ajamalla sitä kuuluisaa p****a-rallia koko ootteluajan :D ). Sinellissähän oli se Pörrön demo Fimo-massoista sopivasti samana päivänä. Kiersin muut ostokset ensin ja sitten menin kurkkimaan Pörrön esittelypöydän tuntumaan- ja siinä sitä aikaa sitten menikii! En tiiä tarkalleen, mutta varmaan ainakin tunti tai puolitoista. Pörrö selitti kaikki perusjutut, kyselin kaikki mitä mieleen tuli, ja sivusta kuuntelin vielä värioppia. Oli TOSI antosaa. Varsinkin tuosta massojen värien sekottelusta tuli paljon semmosta tietoa mitä en ole tullut ajatelleeksikaan, mutta mikä on välttämätöntä tietää. Ylipäätään tuo massailun tekniikka on jännää, kun se ei oo niin monimutkasta miltä näyttää, taitoohan se kyllä vaatii, mutta on täysin mahdollista oppia. -Tai näin minä ainakin vielä jaksan uskoa :D No, se Demotarjoushan piti sitten hyödyntää, ja napata 5 massapakettia mukaan, samoin niitä korukehyksiä massoille (jotka ovat muuten sikahinnoteltuja jos multa kysytään-mikä niissä voi maksaa niin paljon?! ) ja tuota metallijauhetta ostin muutaman massoihin äytettäväksi kanssa-Ja tuohan käy ihan leimailuunkin. Pörrön vinkistä käytiin vielä kotimatkalla Puuilosta kahdellakympillä mulle pastakone.

Tässä siis nuo ostetut "massailuvälineet".Ja täsä muut ostokset:
Kotiin kun päästiin, niin vapautin isännän vapaalle illaksi ja yöksi, ja jäätiin Ronjan kanssa tyttöporukassa purkamaan ostoksia ja kasaamaan pastakonetta (mikä näin blondille oli yllättävän hankalaa, uskokaa pois! ) Alkuilta meni huutamalla (siis tyttö huusi ikävää, tuntuu nykyään tajuavan jos joku on porukasta poissa) Mutta myöhemmin jakso Ronjakin asettua ja loppujen lopuksi myöhään yöhön sitten tyllerön kanssa touhuttiin, katottiin telkkaa sylitellen, tissiteltiin vähän väliä, ja aina kun tyttö torkahti, äiti ryntäsi massailemaan.


Tässä ensimmäiset massahelmet. Oottelen jo että pääsen kehittelemään näistä korut!
Ja tässä pari riipusta, värit katoin niin että passaa helmiin:
Sitten vielä kuva muuten siitä valmistuneesta kaulakorusta mistä aiemmin esittelin sen surkeetakin surkeemman kuvan:
Siten semmonen juttu että tässä tänä aamuna käytiin yhellä noista kylän kirppareista Ronjan kanssa hankkimassa kaksi pientä juttua... Mutta siitä oma postauksensa ihan kohta, kunhan saan sen väännettyä! ;)

3 kommenttia:

Skroik kirjoitti...

Ihanat kuviot noissa riipuksissa. :) Ensimmäinen kommentti ei vissiin tullut perille, uutta yritystä siis tähän. Lisäilin tänään merkintöjä kirjoituksiin, eli kannattaa kurkata uudelleen jos kävit pelkät massajutut katsomassa. ;)

Titta kirjoitti...

Ahaa...*vipeltää kurkkimaan blogia* =)

Heli Matero kirjoitti...

Hei!

Kiitos tosiaan pastakone vinkistä. Olen myös nähnyt yli 50€ hintaisia. Itse innostuin tuosta myös, kun aikaisemmin syksyllä pörrö esittelin Sinellissä. Ihanat kissat sinnulla.