torstaina, marraskuuta 08, 2007

Eli nyt tässä ihan ensimmäiseksi nämä uudet leimasimet, mitä en ole saanut vielä kuvattua tänne esille.

Ja jos siellä puolella kuvaruutua on innokkaita leimakuvien vaihtajia, niin vaihtelen aina mielelläni kuvia.(leimailu-osiosta köytyy loppujen isojen leimojen kuvat) . Joku päivä tässä lähiaikoina pitäis postiluukusta tupsahtaa mulle vielä muutama pienehkä nalle-leimasin, päivitän tänne sitten taas kuvaa, tää oli vaan näille mun tän hetkisille vaihtajille tiedoksi.
Nii jo, ja kuolailen tasaseen tahtiin noita Craftican House Mousee ja Penny Blackia, varmaan niitäkin on pakko kohta saada... :Deli Tiimarin valikoimaa taas vaihteeksi tuli kerättyä, ja huutonetistä tuo ihana nalle


Sitten mun tekstileimasimet. "Halaus" ja "Kihlaparille" tuli justiin tänään postissa Finnstamperilta kaikkien muiden ihanuuksien mukana (niistä jatkossa lisää juttua). Tuon "Onnea uuteen kotiin" oon leikannu niin että käytän erillään paljon pelkkää sanaa "Onnea" mut saahan siitä asettelemalla helposti tuon täyden tekstinki. Saman tein tuolle "hurraa, hurraa hurraa":n, eli hurrailen paljon ihan yksinäisillä hurrauksillakin. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eiks noi sammakot olleet tiimarista?

Titta kirjoitti...

Sieltähän se. Alkaa olee kertyny noita tuon sarjan leimasimia ihan kivasti: sammakot, possut, koalat ja ankat! Pitäs alkaa vääntää kortteja niillä muillakin, ankoista aattelin tehdä samantyylisen kortin ku tuo "Porsaita äidin".