torstaina, marraskuuta 15, 2007

Back in business!

Tänään oli ihanaa postia! Mun Lumikelloilta tekemäni tilaus 3d-tilaus saapui!-Joo tiedetään, että vannoin ja vakuutin että en tilaa ennenku on ees jotain muita mielessä pyörineitä projekteja saanu "alta pois", mutta ei mahtanu mitään, oikeastaan Oliverian vika kun näyttelee blogissaan kuvia ihanista korteistaan, niin että kipinä tarttuu ja leviää kun kulovalkea :D
Lumikelloista muuten sen verran, että sain aivan loistavaa palvelua! Viimeksi kun tilasin, niin en saanut heiltä tilausvahvistusta mailiboksiini, niinkuin kuuluisi... Muutaman päivän päästä sitten aloin kysellä että mikäs on, niin ilmeni että suomi24 ilmeisesti blokkaa ne roskapostina pois (tai jotain,ymmärrän noista jutuista yhtä paljon kun jenkkiautoista, eli TODELLA vähän, niinkun isännän kanssa tänään jutellessa taas ilmeni...) No jouduin sitten laittamaan meilinä uudelleen sen tilauksen, ja vahvistuksen tekivät mulle manuaalisesti. Eli oli melkoista säätöä, mutta mutta...*tattada-DAA*: Tällä kertaa sain jo sunnuntaina (oli muuten vielä isänpäivä ja kaikkea) manuaalisen tilausvahvistuksen, ja selvityksen miksi se tehtiin manuaalisesti, eli siellä suunnalla ennakoitiin tuo ongelma jo edeltä käsin ja näin tehtiin asia minulle todella helpoksi. Ilostuin tuosta niin että laitoin erillisen kiitosmailin hyvästä palvelusta ja TODELLAKIN tulen tilaamaan sieltä jatkossakin, valikoimakin on laaja (servetit, 3d-kuvat, ääriviivatarrat ja mitähän kaikkea muuta, kannattaa käydä ite kattomassa), ja hinnat edulliset.
Tässä siis nämä mun tämän kertaiset ostokset: Toread:a, Some bunny to love:a, Morehead:a, yksi Mylo & friends-arkki ja muutama muu. Ihkuja kaikki!!!!!

Toinen ihana postin...Eiku Itellan ;) tuominen oli Mihannan kiitos-ylläri lähettämistäni CD-levyistä! Tämmönen määrä kaikkea löyty muhkeasta kuoresta(!) . Erikoismaininta ihanista vanhantyylisistä kiiltokuvista ja -3d-kuvista, ja nauhasta plus tuosta keltasesta jingle bells-paperista. Eli tässä koko satsista kuva ja vielä tämän myötä iso kiitos Mihanna, ihana ylläri oli

Että semmottiis! Toissailtana, heti illalla postauksen jälkeen iski korttikipinä, ja valmiita kortteja plärätessä oli pakko tuunata vielä paria, eli däsä nämä:


Tuo vasemman puoleinen ei vieläkään oikeen natsaa mun mielstä, mutta en enää keksi siihen mitään, seuraavaksi varmaan riisun siitä käyttökelposet osiot pois ja vimppaan roskiin, oikeesti.-en tiiä....On se nyt jo pikkusen parempi, mut ei hyvä vieläkään.
Oikeen puolimmaiseen lisäsin hileliimaa, strassit ja onnittelutekstin ja muuttu ihan toisenlaiseksi koko kortti heti, nyt se toimii mun mielestä!
Sit pari uutta korttia samaiselta illalta:
Tähän harjottelin nyt niitä Oliverin vinkkejä musteiden käyttöön, eli "sapluunana" ääriviivatarra, ja muste levitetty meikkisienellä mustetyynystä, tähän kyllä lisäsin reunoille vähän rub ons:a ja tuohon "saabluunakuvaan" vaaleen vihreetä hilechalksia. Tähän tulee vielä tuohon alas leimattu onnitteluteksti sitten kun tämä menee käyttöön ja tietää mistä onnitella.Eli taas Toread:a. Tähän oon tosi tyytyväinen!Ihan justiin precis(tai miten tuo hiano sana nyt sitten kirjotetaankaa...) Titan(eli allekirjottaneen) näkönen kortti. Kun kattelin tätä valmistumisen jälkeen, tuli mieleen yhen puutarhurilinjan kouluttajan sanat mulle kun piti tehdä yks " Yhden kukan koristelu": Sanat kuuluivat näin: "Sulla on aika RUNSAS tyyli"-juu, ja puretutti mulla varmaaan viisi kertaa ne tekeleet, aina samoilla sanoilla ja lisänä että " käytä VÄHEMMÄN materiaalia"... Että näin, mihinkäs sitä kissa karvoistaa pääsisi... Kai se on niin että kun on näin pieni ihminen, niin sitä on matkan varrella oppinut että pitää kaikessa muussa (kuten äänen kantavuus, puheen määrä ja näköjään melkeen kaikki muukin) pysyttäytyä ISOLLA linjalla, ettei jää jalkoihin! :D -Tai näin mä oon blondin logiikalla sen ittelleni perustellut ja oikeuttanut ;)
Sitten tossa allaalla vielä erittäin surkea kuva eilen valmistuneesta kaulakorusta,-juu, juuri se samainen, mikä on odotellut tuota valmistumistaan ne parisen kk:tta ainakin. Koruun oon kanssa tosi tyytyväinen, hain siihen vähän semmosta "keijukaismeininkiä" ja mielestäni siinä nyt sitä on, ainakin minun silmissäni :) Laitan paremman kuvan joskus kun semmosen siitä saan näpättyä, mutta tässä nyt maistiaisiksi tämä:Ei kommentteja: