perjantaina, lokakuuta 12, 2007

siivoilua ja ihkuja Toread-peikkoja!

Oon tänä iltana Ihan itsen selaamisesta johtuen innostunut ensinnäkin askartelunurkkauksen siivoomiseen: Järjestin kaikki mun ääriviiva-tarrat aiheen mukaan kansioon. Sitten tein hätä-järjestelyn muillekkin tarroille, pitää vaan tässä joku päivä hommata muovitaskuja että saan ne lopullisesti ojennukseen. Kaikki valmiit korttipohjat taitoin ja järjestin oikeelle paikalleen, pohjiksi tarkotetut, leikkaamattomat järjestin kanssa. Hmm...Mitähän vielä...No siinä kai suurimmat, jotain pientä sälän paikoilleen laittoa tein ihan muutenki.

Ja äsken sitten aattelin että katon kuukkelilla huvikseen, että mistä kaikialta saa Toread:n ihania peikkokuvia, ku niitä vahingossa on muutamassa paikassa sattunut vastaan.... APUA mistä kaikista niitä saa -ja kuinka PALJON on erilaisia sulosia, ihania!!! Pitää oikeen piellä täällä itteensä, kun ei noita kaikkia erilaisia VOI ittelleen haalia kun niitä on NIIIN paljon, mutta millä ihmeen ilveellä noista voi hennoa mennä valitsemaan vaan sen muutaman...?!!

Laitan tähän vähän linkkejä, käykää kattomassa ihania peikkoja!

Paperella
Ateljee Onnenpuu
Lumikellot
Kirjokas

Samaisella haulla löytyy muutama blogikin, missä peikot ovat päässeet jo korteiksi, sieltä sain ideoita kanssa, ja kyllä se niin on että alan ihan tosissaan lämpenemään noihin muihinki 3 d- ja korttikuviin... Osassa niistä on tosi ihania ja sulosia juttuja ja eihän niitä kaikkia ripelöitä oo pakko niputtaa siihen kuvaan jos ei tykkää.

Että tämmöstä...saa nähä kuin kauan pystyn olemaan tilaamatta kauheeta kasaa noita kaikenlaisia kuvia -täällä on nyt jo nimittäin kauhee vimma päällä... :D

Olis tässä välissä valmistunu yks koru ja pari korttiakin, mutta ovat kamerassa, joka sijaitsee makuuhuoneessa-jossa jälkikasvu nukkuu jo, joten jäävät nyt seuraavaan postaukseen.

Ps. Kertokaapas ihanaiset, miten saan mun nauhalaatikon järjestykseen, kun nyt ne on kaikki solmussa siellä... Omistan aika paljon metritavarana ostettuja nauhoja yms. ja en keksi mitään fiksua tapaa pitää niitä siististi jemmassa...Niinku niin että sitten ihan löytäsikin sen ettimänsä. Jotain muliinilankojen säilytysjärjestelmän tyylistä tuumailin, eli pahvisia läpysköjä mihin kieputtaisi, mutta miten te muut säilyttelette nauhojanne?

1 kommentti:

Henzu kirjoitti...

Mulla on nauhat (tai ainakin osa) tälleen säilytyksessä http://henzu.vuodatus.net/blog/773126