lauantaina, lokakuuta 13, 2007

Ruusutupailua.

Kävinpä tänään ekaa kertaa Ruusutuvalla. Tarkotus oli vaan äkkiseltään käydä kattomassa valikoima, mutta kun kutsu kävi että leimasimia ja Cuttlebugia ja melko laajalla skaalalla kaikkea saa kokeilla ja käyttää, niin laitoin isännän itekseen muksut mukanaan mummolaan päin menemään ja jäin näpertämään. Aikaa vierähti reissulla se kolme ja puol tuntia, ja poistuessa oli muutama Cuttlebug-kuvio ja pohja mukana, samoin kolmisen arkillista IHANIA leimakuvia. Suosittelen erittäin lämpimästi kyseistä putiikkia kaikille näpertäjille, ihana ihana paikka, jossa saa ostosten lisäksi ihan kädestä pitäen neuvoja ja vinkkejä.
Tarttu vielä näpertelyjen lopuksi mukaan villoja neljä pikkupussukkaa ihanan tekniikkavinkin kera (eli pistely esim. lautasliinan avulla) kuitupohjaa metrin verran siihen touhuun, puolisen metriä kaksipuoleista liimaharsoa, -tarkotus on kokeilla sillä sitä crazy-tilkkuilua ja servettien laittoa. Mitähän muuta...Nii joo...taas vaihteeksi uus leimasinsetti! :D Oli niin näppärän pienet aakkoset setin mukana, että pakkohan ne oli saada!-ja testasin niitä ennen ostoo, että ihan kivaa jälkee tulee. Siinäpä ne, mummolasta sain mukaan vielä pikku-pussukan kynttilän jämäpätkiä, tulevat saamaan uuden elämän uudelleen valettuina.
Lupailin uusia kuvia, mutta nythän on niin että mun keinovaloilla ei saa mitään kunnollista aikaan, vaan kaikki ne iltasin otetut kuvat on värimaailmaltaan niin surkeita, että otan ne uusiksi. -Ja ehdottomasti päiväaikaan, että saan ees osaksi luonnonvaloa mukaan.
Mutta piristän teitä nyt sitten korttikuvien sijaan Viivin keijukais-kuvilla! Tattadadaa... :


-Bim! Keijukais-sauva ja -viitta heilahtaa, prinsessakruunu valahtaa kutreilla pikkusen vinoon ja äiti muuttui sammakoksi! -Kissoilla ei taikojen myötä paljon parempi kohtalo koittanut...

...Tarina kertoo että täällä on nykyään hännättömiä kisuliineja :)

Ei kommentteja: