torstaina, lokakuuta 18, 2007

Joulu se tulla jolkottelee jo...

Nonii, back in business! Täällä on vietetty flunssaa ja yleistä uupumusta, joten juuri mitään ei ole valmistunut. Tiimarissa pyrähdin nuoremman tyllerön neuvola-reissun ohessa äkkiseltään pyörähtämässä ja tämmöisiä sieltä löyty matkaan mukaan:

Tämä kortti valmistu jo joku aika sitten, pääsi vasta nyt vaan kameran eteen (Valitan ankeeta kuvaa, on luonnossa huomattavasti helakamman värinen):Yhtenä iltana villiinnyin niin noista 3 d kuvista, että leikkelin ja teippailin ne kaikki kuntoon valmiiksi, ja nyt voin kuvitella käyttäväni vuosia vanhat inhokki 3 d-kuvaniki. Tässä otos 3 d merestä:
Äskeisten kuvien taustoiksi pääsi kahdesta korttilehdestä kylkiäisinä tulleet paperit, joita en vielä vähän aikaa sitten uskonut käyttäväni ikinä mihinkään... Nyt oon aivan rakastunut tuomosiin kuvioituihin papereihin, tuovat nimittäin kummasti eloa taustana ollessaan. Tässä näitä ihanuuksia:
Ja esitellään vielä uudet ystäväiseni: Herra Xyron,- joka on tätä nykyä erikoistunut pitsien kiinnitykseen (kiitokset Maijulle vinkistä). Ja herra paperigiljotiini, joka on pieni, mutta pippurinen otus, ja sopii pienestä kooostaan huolimatta kortteiluun vallan mainiosti. :)
Taustalla näkyy Sinellin ostokset: Stickles liimaa kahta sortimenttia,(huomasi kyllä kokeillessani eron kun on laatu kyseessä, eikä Tiimari-ostos) ja musta Distress Ink:i, tuosta mustasta kun on puutetta ollut ja tällä hoituu sitten paljon muutkin kun pelkkä tavis-leimailu, niinku tiiätte ;) Nyt himottais vaan hommata vielä niitä saman merkin kohojauheítaki, kun lueskelin taas ajan kanssa tuota Finnstamperin sivustoa...Niinku muuten himottasi erinäiset 3 d- kuvatki...Peter Rabbit, Some bunny to love, Moreadin kuvista osa on ihania, Toreadit tietenki, ja mitähän muita niitä olikaan...Ja Finnstamperilla olis Rub ons:t mitkä olis vallan mainiot varmaan, ja säiliölliset vesivärisiveltimet on ihan must, ja muutama leimaväri olis kiva...semmoset mihin saa täyttöpulloja hommattua...ja niitä leimoja... Mutta en tilaa vielä mitään! Näin päätin, kun on tässä näitä toteutettavia ideoita vielä muutenkin vaikka muille jakaa:
Just äsken tein jo ensimmäisiä joulujuttuja (niitten korttien lisäksi mitä tässä tasaseen valmistuu), olkitähtiä, mutta paperinarusta, ja sen mallineenki väänsin ite jogurttikipoista! :D Niitten tähtien lisäksi tein niitä paperi-lumitähtiä, joita sitten joulun alla liimailen nestesaippualla ikkunaan.Näistä yritän saada huomenna otettua kuvat, mutta sen verran vinkkiä että molemmat ideat sain vanhoista Sinä Osaat-lehdistä ja niissä olis paljon muitakin varsin toteutuskelpoisia ideoita etenki joulua silmällä pitäen...
...Että jouluhuumaa täällä suunnalla jo eletään! :)

Ei kommentteja: