torstaina, lokakuuta 18, 2007

leimakuvien vaihtajia?

Jeps, siinähän se tuli kaikessa lyhykäisyydessään tuo asia :D Eli laitan tähän kuvat mun suurimmista leimasimista ja toivon että joku haluais näistä ittelleen jotain ja olis valmis vaihtarina tekemään mulle omista aarteistaan muutaman kanssa. -Näin kai nää vaihdot yleensä menee...? :D Kuvan suttusuus johtuu leimaajan kärsimättömyydestä...Menin siis lähmimään liian aikasin(en jaksanu embossata, ku halusin vaan kuvan äkkiä.)

HUOM!: annoin nuo Nalle Puh-aiheiset leimasimet poies, koska olivat niin huonolaatusia leimasimia, samoin etanasta olen luopunut.


Näitten kuvassa olevien lisäksi mulla on vino pino pienempiä leimoja, joista en ala kuvailemaan jokaista erikseen, kun niitä on sitten jo enemmän; jouluaiheisia, lehtiä, kukkia, perhosia nyt enimmäkseen.-Ovat suurin osa clear stamping:n settejä. Tekstileimoja löytyy sitten kanssa ne hurraa hurraa hurraa ja onnea uuteen kotiin, ja parit kirjainsetit, joten tekstien tekokaan ei ole pois suljettu vaihtoehto.

Leimavärejä ja muita härpättimiä löytyy kanssa muutamia, niitä voi kanssa hyödyntää jos tahtoo, kattele vaikka blogissa kuvia, nii näät viitettä valikoimasta.

Ei kommentteja: