keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Kun kaikilla immeisillä tuuntuu nyt olevan askartelunurkkauksensa esillä, viimeemmäksi Taavan blogissa törmäsin aiheeseen, niin esittelenpä minäkin nyt. Ässänä mulla on hihassa se että justiin oon saanu järkättyä melkeen valmiiks tän mun sopen ;)

Eli tässä on tään mun reviirin yleissilmäys:Alalaatikot pöydästä on Viivi-suojattu kynttelikön ripustuskoukulla :) Ison vitriinikaapin alalaatikot taas on Viivi-positiivista aluetta, eli sinne on jemmattu vaan semmosia juttuja, millä tyttö saa touhuta, niinku tyhjät kahvipussit yms ja kyllä ottaa tyttö tästä vapaudesta kaiken irti :)Sitten pöydän yläpuolella oleva vitriinikaappi:
Eli oon saanu aikaseksi nimikoida niin leimasin CD-kuoret, kun kohojauhe-purkitkin, niin ei mene aikaa ettiessä. ( leimasinsäilytys CD-kuori vinkki on peräsin ****** ja kohojauheiden säilytys pakasterasiassa on Finnstamperin Sarilta luettu vinkki).Sitten toinen pöydän päällä oleva vitriinikaappi:


Eli neule ja virkkuupakin koti on ylähyllyllä, samoin pastellilitujen ja vahaliitujen yms. alahyllyn ovat valloittaneet maalit, lakat, kohovärit yms. ja tietysti hengentärkeä sumutinpullo. (Korttiaskartelu on syvältä ilman kunnon sumutinpulloa!)Sitten katsaus vitriinikaappien yläpuolelle:

Reunassa nukkuu sikeesti kuumailmapuhallin omalla paikallaan.
Ja muten koko ylätila on täynnä videovuokraamoista roudattuja karkkibokseja joihin on lajiteltu aiheittain tarvikkeet, laatikon aihe löytyy etupuolelta.Sitten kurkistus seinävitriinien alapuolelle:
Siellä köllötteleenätisti rivissä irtometreinä ostettuja nauhoja enimmäkseen, vessapaperihylsyjen ympärille kieputettuina, samoin osa kynistä löytyy nurkasta omasta purkistaan (kalligrafia- hopea- ems kynät) Ite tehty tankoviristys, eilen haettiin tuo tanko Hong Kongista, on joyain muovin tyylistä, verhojuttuihin kuuluva pätkä, tanko roikkuu niillä pikkukoukuilla, eli tanko on helppo nostaa pois kun on tarvis lisätä nauhahylsyjä tms.Ja tässä kuva tangon toisesta päästä. Purkit on ite väsätty, koukut ostettiin kanssa honkkarista, ja ITE porasin niihin reijät noille koukuille, isäntä toimi neuvonantajana.(En oo koskaan oikeen käyttänyt porakonetta ja siksi on sen verran terve kunnioitus sitä vehjettä kohtaan ollut, että itekseen en ole uskatanut koskaan koittaa tehdä sillä mitään). -Niinku näätte, niin meillä syödään hernekeittoa ja persikoita! :D


Stten takasin pöydän tasolle, missä majailee ite koristeltu laatikosto, johon on sijoittunut majaa pitämään kaikki askartelun pikkusälä: Eyletit, haaraniitit, strassit yms.. Ja lokerot on taas nimikoitu että ei tarvi ettiä.Sitten vähän katse sivuun, eli kurkataan vielä isoon vitriinikaappiin:
Alahyllyllä toisessa pinossa käsityölehdet, ja toisessa askartelulehdet ja vieressä muutama kirja ja kansio papereille, tarroille, ohjeille yms( Suurin osa kansioista ei näköjään ole kuvasssa kotosalla ;) ).

Seuraavalla hyllyllä on pino askarteluhuopaa ja vieressä pari koria langoille ja on vielä näköjään paljon semmostaki, mikä ei tuonne ees kuuluis.

Yläyllyllä on keskeneräisiä kynttilöitä ja mita sen aihepiirin juttuja, samoin saippuan valu-juttuja, postimerkkikansio ja taas jotain epämääräsiä, ei omalla paikallaan olevia :DNäin siis meillä.Tavarat on suht järjestyksessä ihan vaan puhtaasti siitä syystä että Viivi söisi ja repisi muuten kaiken, ja mulla menisi muuten siitä vähästäkin askarteluajasta vielä suurin osa pelkkään tavaroiden ettimiseen. -Eli tehokkuuskysymys. Mä en nimittäin ole OIKEESTI ollenkaan järjestyksen ihminen, kysykää vaikka miehekkeeltä :D

2 kommenttia:

PIPAIITA kirjoitti...

Ompas mukavan näköistä! Itse vielä haaveilen järjestyksestä, mutta kyllä inspiroi nähdä muiden mallia :)

Ihastelin kovasti myös tekemiäsi kortteja, täytyy tulla toistekkin vierailulle!

Henzu kirjoitti...

Mä katoinki jo aikasemmin, että tutulta näyttää nauhasysteemisi. Hienoa, jos omasta viritelmästä oli apua. Sulla on kyllä kadehdittavan siististi ja järjestelmällisesti kaikki tarvikkeet. Munkin pitäis, koska siihen siivoomiseen ja ettimiseen menee tosiaan ihan liikaa aikaa.