maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Koristelankoja kortteihin tarjouksesta...

Käytiin kauppareissulla tänään Jumbossa ja sen päätteeksi äityliini kirmasi yläkertaan Sinelliin ostamaan ittelleen niin kovasti kaivattua mustaa vedenkestävää leimamustetta. No, hankkimatta jäi: Valikoimissa oli vaan Color it ja Distress Ink, joista myyjä markkinoi mulle jälkimmäistä vedenkestävänä ja minä vastaamaan että on kokemuksenki pohjalta jo tieto että ei ole millään lailla vedenkestävä...No...kaikesta ei voi tietää kaikkea kukaan, mutta yllätti vähän ettei siellä ollut tätä tietoa, vaan nimenomaan luulo että kestää vettä. Nappasin sitten mukaani vaan mustan mini-mustetyynyn jotai oliko nimeltään High color:a...(?)ja läpinäkyvää kohojauhetta mulla onki, joten niillä on nyt pärjättävä kunnes saan jostain haalittua sen oikeen kestävän musteen. Ostin mä siten kyllä Hurraa, hurraa, hurraa, unmounted-leiman ja Onnea uuteen kotiin-leiman kanssa. Pitää vaan perehtyy vähän tarkemmin niitten käyttökunnostukseen tässä joku ilta, että saa ne sitten touhuihin mukaan.

Sitten isäntää odotellessa käväsin äkkiä vielä Suomalaisessa kirjakaupassa ja tadaa:
Jackpot!!! Ihania askartelulankoja poistohintaan! Piti ottaa kaikkia erilaisia yks paketti-olivat siis lähtöhinnaltaan 3.90, nyt 2 e /pkt. 7 erilaista nauhaa/lankaa on paketissa jokaista kolmisen metriä.-ja näitä jäi sinne vielä, etä kipin kapin Jumbon Suomalaiseen joka askartelulankoja halajaa!Valitan huonoja värejä kuvissaa, ovat ihan pyllyllään, koska tälleen illalla on vaan tekovalon varassa.

Tään kortin tein eilen illalla. Väänsin ja väänsin ja ei oikeen tahtonu muotoutua mieleiseksi ollenkaan, mutta lopulta loksahti kohalleen, ja oon ihan tyytyväinen lopputulokseen. Enkelit on saatuja leimakuvia, jotka väritin akvarellikynillä. Nuo on leimattu vesiliukosella musteella, mutta oon opetellu värittämään niin varovasti että sain nytkin musteet pysymaan omilla paikoillaan, muta tuota treenatessa pilasin kyllä muutaman tosi makeen leimakuvan :( . Tausta on taas leimattu ja sekaan töpötetty chalkseja( ei oikeen näy kuvassa) Ja enkuleiden ääriviivojen päällä on hopeista hile-geelikynää, jota on myös se enkuleiden ympärillä oleva "boksi". (ja se hileen kimalluskaan ei näy...*sniif*).

Tuota mulperia fiksasin vähän (Kertokaas nyt se sen nimi, missä paperi rypistetään ja oiotaan, ja hierotaan sitten leimamustetta, niin että tarttuu niihin taitteisiin, tosin mulperi sitten imas väriä aika laajalle...). Näin tuolla tekniikalla tehtyjä papereita jonku blogissa, oli saanut joltain....en muista kenen blogi oli kyseessä, mutta jos asianomaiset tunnistaa ittensä, niin kiitokset ideasta ja innostuksesta! :)

Noista eri tekniikoista on muuten hyvä esittely Hanna-Kaisan askartelusivuilla, "pikkusen" avarti näkymiä leimailusta ainaki mun kohalla nuo sivut! Että kattokaa ihmeessä jos ei vielä ole tuttu osoite.Muuta valmista mulla ei nyt olekkaan esitellä, vaikka eilen illallakin näpersin tosi pitkään. Se aika vaan meni kaikkiin kokeiluihin, jotka nyt kaipaileee varastoituina käyttötarkoituksiaan.

Ei kommentteja: