keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

hiutaleita, hiutaleita...

Nonii...tässä on nyt ensiksi eilis-iltana syntyneet kortit. Ajattelin mielesäni tekeväni ihan erilaisia taas, mutta nämä halusivat syntyä tämmösiksi. Se on jännä kuin sulla on joku juttu ikäänkun pohjana, jonka ympärille oot kasaamassa sitä korttia, esim leimakuva. Sit alat ettiä siihen sopivia muita juttuja, ja muutama yllätys tulee matkalla, että joku mitä et ikinä mallais siihen, näyttääkin tosi hyvälle jostain syystä, ja lopullinen kortti on aivan eri tyylinen kun mikä aluksi olli mielessä- ja siitä alotuksesta on yleensä poikinut ideoita jo kahteen tai kolmeen korttiin yhteensä. :) - Niin se syntyi tämäkin parivaljakko.
Sitten niitä jooulukoristeita, mitä lupailin jo pari pv sitten, mutta eipä ole kuvat näköjään yksin tänne taapertaneet :D
Eli niitä paperi-lumihiutaleita ikkunaan.- Näitä pitää sitten téhdä lisääkin, ja näiden lisäks ainaki niiitä tonttu- ja muita -figuureja, niistäkin olis kiva saada vähän modernimpia versioita, mutta kun ei osaa piirtää, niin saa nähdä... Tässä kuitenki nämä:
Sitten ne "olkihiutaleet/-tähdet" ja se ite väsätty aihio niille. Eli lueskelin vanhaa Sinä Osaat -lehteä kun Ronjan kanssa pötköteltiin syömässä, ja silmiin osu ohje noihin olkijuttuihin, ja siinä mainostettiin sitä tehdas-tekosta härveliä. Kaivoin sitten myöhemmin säästetyt ja pestyt tyhjät jogurttikipot esiin, ja tein tämmösen version itelle. -Ja hyvin palvelee, vaikkei niin kaunis olekkaan. :)
Nuo paperinaruhiutaleet on tehty niin että se paperinaru oli pikkusen aikaa valmiiks pätkittynä likooomassa vedessä ennen prosessiin joutumistaan, kuivana se ei asetu nätisti.
Tässä vielä kuvaa miten se hiutale on tuolla härvelin uumenissa, tässä on kyseessä jo valmis hiutale.

Sitten ristipisto-kuulumisia. Alottelin tämmöstä sammakkoo, ideana olis tästä korttiin saada kuva, kuhan valmistuu, mutta ei oikeen etene, kun ei ehdi koskaan tehdä, kun vaatis melkosta keskittymistä, ja tässä taloudessa voi keskittyä tätä nykyä vaan keskellä yötä, jolloin taas vireystila ei tue oikeen tuota pistelyä... :D


Ei kommentteja: