perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Tässä olisi nyt lisää niitä kuvia, mitä viime postauksessa tuli luvattua:
Eli vaijeriin tehty kaulakoru. Oon nyt tykästyny tuohon vaijerin käyttöönkin joissain koruissa, kun Helmiharakasta (oon nyt ekan kerran käyny sielläkin ja varotin jo miestä että reitti voi tulla sille tutuksi ;) ) sain ensimmäistä kertaa "kunnon" vaijeria,aikasemmin oon vaan jostakin napannu vaijeria ja todennu sitten että vaijeri on p***stä koska siitä tulee tönkköjä koruja jotka ei laskeudu nätisti. No, näemmä se on täysin käyttökelpoinen materiaali kunhan on kunnon tavaraa. Tämän myötä muuten rakastuin ihan täysin nooihin salpalukkoihinki.


Tää kaulakoru on mun ihan ehoton suosikki kaikistamun koruista, vaikka onkin kasattu suurimmaksi osaksi noidta harmaista helmiäis-pintasista lasihelmistä ja makeanveden nuggeteista, joista en yhtään oo aikasemmin tykännyt kun ovat iät ja ajat pyörineet helmiloorien pohjalla. Säädin muuten värejä tuosta kuvasta, mutta silti nuo valehtelee...Nuo lilat napit eivät ole luonnossa tuommosia vaan heijastavat valoa tosi nätisti, mikä saa ne näyttämään paljon vaaleemmille ja hohtaville ja harmaat helmet ovat tummemman harmaita.


Tässä on kaulakorulle kaveriksi tehty rannekoru. Myöskin vaikeriin tehty ja salpalukolla varustettu, niinkun näkyy. Simpukkanappihelmiä on tässä vaan korvattu liloilla kissansilmähelmillä. Etualalla näkyy muuten kaulakorusta pätkän verran.
Nämä kolme tein ihan vaan simppelisti joustonauhaan ja kesällä olivat olevinaan kivan värisiä ja nyt vaan yököttää koko värimaailma... Menevät varmaan purkuun ja kehittelen näistä jotakin muuta. Alunperinkin oli tarkotus vaan saada siemenhelmiä lojumasta pois, mutta ei tää nyt oikeen skulaa näin... :/
Tämän korun tein helmistä, jotka purin täältä löytyvästä korusta, kun ei miellyttänytkään enää tuuo kokoonpano silmää. Tääkään ei vielä ole mun mielestä hyvä, vaan aion jatkaa tuosta pitemmän, ja laittaa jonkun ison riipuksen. Saa nähä mitä keksin.

Tässä kuvassa kanssa värimaailma heittää jonkn verran, ei paljon muitten kun tuon punasen lasilehden kohalla, se on oikeesti vähän kirkkaamman olonen, eikä tommonen tumma möntti vaan, mltä se tässä näyttää. Muuten mun makuun passaava rannekoru, sain tähän käytettyä kanssa "yökötyshelmiä", eli nuo keltaset on jo tullessaan ollu mun mielestä kamalia, mutta tähän väriskaalaan ne passaa kun nenä päähän. Metalliosat on muuten peräsin yhestä kirpparilta löydetystä rannekorusta, minkä ostin materiaaleiksi. -Sen löydön jälkeen oon aina kirppareilla ihan haukkana ettiny kaikkia rihkamakoruja purkua varten materiaaliks uusiin koruihin.
Tää on vielää kesken pikkusen. Noitten eye-looppien vlissä on tarkotus olla kahdet lenkit, mutta puolesta korusta puuttuu se toinen vielä...Millonhan sais aikaseksi...? Muuten on tosi mieleinen koru tämäkin, tämmönen vähän karumpi, ja tykkään tuostalehdestä minkä ite vääntelin ihan vaan testimielessä. Pakin pohjalla oottaa toinenki samantyylinen viritelmä käyttökohdetta.
Tämä(kin) koru on vielä raakile...Pitää ottaa nuo hopeafolio-sytämmet pois ja kattoo tilalle jotain muuta killuttimia...todennäkösesti kissansilmä-sydämiä tai noita helminappeja. Mutta tulipa ees kokeiltua noita hopeafolioita johonkin, ja tykkäään kyllä, pitää vaan keksiä se oikeampi käyttökohde...

1 kommentti:

Helmeilevä Helise kirjoitti...

Paljon onnea pienokaisen syntymän johdosta!!! Oon vähän jälkijunassa... :o

Aivan ihanoita koruja sulla tässä postauksessa!! Tykkään just siitä rannekorusta missä on ne keltaiset sun mielestä yökötyshelmet. Tosi kaunis koru ja täydellinen väriyhdistelmä!! :)