maanantaina, syyskuuta 24, 2007

kortteilua ja miittiä

Muksut työllistää nykyään melko 24h, että paljon ei ehdi eikä jaksa napertää, mutta jotain on aina pakko saada tehtyä ;) Innostuin tuossa aikasemmin syyskorteista, tässä pari:

Tän taustan oon ite vääntänyt maalilla ja kalvovärien rajausvärillä, tarkotus oli aikaansaada krakleeraus tähän, mutta koska ei halunnu halkeilla, nii suttasin päälle tota kalvoväriä-ja voila`ite oon ainaki tyytyväinen :)
Tuo 3 d- kuva on tehty ihan ite sommittelemalla ihan normi kiiltokuvasta, vähän vaan lisäilin vielä lopuksi noita strasseja.


Tämä on menossa yhelle 6 vuotiaalle pikkuneidille. Varit tuossa kuvassa mättää, ovat oikeesti kirkkaammat.
Eli tuo nallepuh-teksti on ripustettu korttiin kuutio-kirjainhelmistä, ja napit on ite tehyt, siitä...öööh-mikä sen massan nimi nyt on...?! No kuitenki, massasta.

Tämän kortin väänsin väkisin, vaikka ei oo yhtään mun makua. Halusin saada käytettyä noita lehti-systeemejä(mikä se niitenkään oikee nimi on, ei nyt muistu sekään mieleen). Värit muuten heittää tässäklin kuvassa, tuo strassi tuolla vasemassa reunassa ei todellakaan ole tuon värinen...
Sitten niitä joulukortteja! Tää on muuten kiva mut harmittaa nuo epäsiistit reijät mistä nuo nauhat menee , en sillon vielä omistanut eylet-työkaluja millä oisin saanu näppäräti ihan siistireunasia reikiä aikaseksi....voi olla että napsutan ne reijät, ja pujottelen tuon nyörin uudelleen...sen verran häiritsee. Leimasimena on uudesta silikoni-joulu-setistä lahjapaketti.


Tässä vielä parempi kuva leimakuvasta. Se on tarkotuksella leimattu melkeen-päällekkäin kaks kertaa, sattu ensin moka, mutta näytti hyvälle mun mielestä, nii tein pari kuvaa sitten tarkotuksella silleen.

Sitten samasta setistä enkulileimasin käytössä ja lumihiutale-kulmaleimasin, jonka leikkelin palasiksi, että saan asetella ne hiutaleet palikkaan aina niinku ite tykkään, ku ei tuu noita kulmaleimasimia käytettyä juurikaan. Enkeli on vellumiin leimattu, ja lumihiutaleet velllumin alla olevaan paperiin, josta kuultavat nätisti läpi. Tuo nauhassa oleva "kyltti" on kanssa hiutalelävistimellä rei'itetty vellumi.Ja enkulileimasin taas...tähän tarvii eksiä vielä jotain, vaikka "sutata" nuo leimasinkuva-paperin reunat musteella,tai hopeiset reunat sille, ku näyttää mun silmään jotenki alastomalta.

Tässä siitä leimakuvasta tarkempi kuva vielä, tässä näkyy et se on leimattu kaks kertaa.

Olin mä mukana ekaa kertaa siellä Sinellin blogimiitissäkin. Mukavaa oli, vaikka ummikkona ei tajunnukkaan varautua mihinkään. Paljon tuli opittua niksejä ja tutustuttua paremmin näihin blogirintamatuttuihin. Ja voin mainita että Maijun kortit on upeita kuvissa, mutta vielä upeempia luonnossa, kun kaikki kimalteet ja muut yksityiskohdat näkyy.

1 kommentti:

lehtipollo kirjoitti...

Ooo, kauniita kortteja ja kivasti kuvattu sopivien taustojen kanssa :) Suosikkejani ovat ehkä nuo hempeän siniset...