keskiviikkona, syyskuuta 19, 2007

Iloa syksyyn! =D


Se on sitten syssy täällä taasen....Tytteliinit on päikkäreillä ja saan varmaan pikkusen alotettua postausta..(*koputtaa puuta*). Meijän isäntä oli eilen ihana ja ehotti ruokakauppareissun kotimatkalla että haluunko mennä ostamaan ne syyskukat partsille,- oon haaveillu noista jo varmaan kk:n ,- ja niinpä sitten hurautettiin läheiseen puutarhamyymälään ja äitee sai haaveilemansa kukat! :)
Jotenki siinä kukkahuumassa muistin että partsilla olis ollu kaks parvekelaatikkoo, joten syklaameja ja kryssia tuli puolivahingossa tupla-määrä, mutta tuonnehan mä ne kaikki sain tumpattua kuitenki äsken, ku sormet ihan syväjäässä kaivelin ne tuonne paikoilleen. Nyt muistin että seinällä olis ollu kaks ruukkua kanssa vaille koristusta, mutta tulipa jo kaikki tumpattua, joten ehkä myöhemmin jos kerkiis hommata vielä pari jotain kivaa...hmm....tai hei!-Risupuita! Jos kehittelis niihin jotaku risusysteemit...En tiiä, nähtäväksi jää, ehiinkö tehä niihin mitää...

Viime viikonloppuna oltiin muuten Markon sedän luona Inkoossa, ja pääsin KUNNON sienimetsään! Hyvin tuli saalista, ja opittuakin tuli kaikenlaista asian tiimoilta. Etää nyt on ensi talveksi jo ihan kivasti sieniä pakkasessa-mutta sienestämään olis kyllä PAKKO vielä päästä-suppiksia ei saatu kun muutama, ilmeisesti tekevät vasta kunnolla tuloaan.


Netistä oon tilaillu askartelutarpeita: Eyletteja, haaranastoja ja nauhoja enemmälti vaan, sit muutama ääriviivatarra, ja jotain papereita, ja ainii, filigraaniliuskoja ja se työkalu niihin (pakko päästä hetikohta testaa! ) paketit oon taas repiny heti auki Viivin riemuksi ja viihdytykseksi, joten näätte sitten lopputuloksista mitä on tullut haalittua.


Ollaan aina aamuruualla kun posti kolahtaa luukusta ja kestävimmät pakkaukset kun antaa neitin hypelöitäväksi niin se ei euforiassaan edes tajua että miten paljon äiti mättää ruokaa suuhun -mikä on äitin vinkkelistä oikeen hyvä, sillä ite pitäs syyä samaan aikaan ja lisäksi vielä yleensä joko heijata vaunuissa,tai viihyttää sylissä Ronjaa että sekin viihtyy.


Korujen parissa meni eilinen ilta, kaveri pyyti jokunen viikko sitten tekemään sukulaistytöilleen korut, no, minä muistin että rannekorut, ja tein ne ja laitoin mukaan nätit tagit korteiksi ja kaikkee, ja seuraavan kerran kun näin tätä armasta toveria niin se virnuaa että kyllä puhe oli kaulakoruista :D Sillälailla... No, sovittiin että teen kaulakorut kanssa ja se antaa ne setteinä, ja alko deadline uhkaavasti lähestyä jo (=ens perjantai, mutta en tiiä millon nään aina tätä ihmistä niin pitää varata siihen vähän kanssa). Oikeesti aloin miettiä että missähän välissä tässä mitään saa tehtyä kun Ronjallakin oli tuossa pari päivää tehoimukausi menossa, (joka on vieläkin vissiin vähän päällä)-eli tyttö oli kokoajan tississä kiinni...Oikeesti ei pariin vuorokauteen ollut sekunttiakaan missään vaiheessa omaa aikaa, kun kokoajan oli jotain. Eilen ssin sitten ne tehtyä onneks, olis ollu ilkee todeta että juu, en saanu tehtyä...

Kuvat on sitten vaan näistä kaulakoruista kun en ehtiny näpätä niistä rannekoruista kortteineen. Harmittaa, koska ne oli korupusseihin pakattuina ja korteilla varustettuina tosi nättejä paketteja, luulisin ainakin että just semmosia pikkutyttöjen mieleen.

Tuosssa aiemmin alottelin muuten tekemään joulukortteja. Aattelin että kerrankin teen ne ajan kanssa, eikä silleen tehdastyönä viime tingassa niinkun yleensä. Oikeen kuulkaa inspiraatio ja visio ja kaikki kaikki iski kun touhusin. Yhtään kokonaan valmista ei vielä ole, mutta muutama(oisko kolmisen) leimakuvaa vailla olevaa on, tarkotus on embossata niihin yhet enkeli-leimakuvat vielä (hommasin joululeimasetin tuossa huutonetistä)mutta teen sitten enmmän niitä embossauksia kerralla, en viitti alkaa väsäämään niitten jauheitten ja silitysraudan kanssa vaan paria kuvaa varten. Eli niistä saatte kuvia sitten kun on valmista näytettävää. Tänään tuli muuten postissa niihin joulukortteihin suunniteltuja paperisia porofiguureja ja valkosia ääriviivatarroja... Ja varastossa on lumihiutale-haaraniittejä ja taitaa olla -eylettejäkin noita joulukortteja silmällä pitäen...Että voi sentään kun pääsis hipeltämään niitten korttien kanssa...kauhee vimma olis kyllä.

Oon tässä suunnitellut nauleitten esiinkaivamistakin taas pitkästä aikaa, viimeksi oon tainnut neuloo sillon laitoksella Ronjan syntymän jälkeen, eli melkeen kolmisen kk:tta sitten. Siellä ne oottas samat vanhat vieläkin jatkajaa: Neulemekko, ja kahdet pienet pitkävartiset palmikkosukat. :D Vielä ne joskus valmistuu!


-Kummallista, molemmat tytöt nukkuu vieläkin...No, mä alan kattelee jos saisin jotain kuvia näpsittyä, niin saisin teillekkintään näytille joskus.

Ainii, sen verran vielä mainitsen että kuvattavia kohteita olis parikin, mutta kuvat ei tunnu onnistuvan ku kokoajan on niin pimeetä!-Vikahan EI MISSÄÄN NIMESSÄ ole kuvaajassa, joka ei osaa säätää valo-oloja ja muita hienouksia ;)

Ei kommentteja: