tiistaina, syyskuuta 04, 2007

elossa ollaan =)

Nonni, täällä taas,-piiiitkästä aikaa! Nykyään ei meinaa aika riittää siihen että ehtis juurikaan muuta kun pakollisia kuvioita, ja jos rentoutua meinaa, niin se on helpommin tehty kun lähtee kotiovesta ulos -kotona on yleensä ihan minä vaan vuorokaudenaikana joku tarviimassa huomiota...
Kaikesta huolimatta piiperröksien teosta on pietty TIUKASTI kiinni; Jopa niin tiukasti, että isäntä taipui ja sain tänne ikkari-oman "askartelusaarekkeen" tähän olohuoneeseen.-Nyt saa sitten luvalla jättää hommat levälleen ,omaa harkintaa käyttäen tosin.Viivi ylettää nimittäin aika mukavasti puoleenväliin pöytää, ja kissat ratsaa pöydän ja metsästää kaiken tilpehöörin pitkin lattioita heti kun silmä välttää). Mutta oma työtila kuitenkin!!! Ja voi että tää on NIIN luksusta nyt! :)
Yritin kuvata jotain tekeleitä tästä väliltä,osa on lähteneet maailmalle heti valmistuttuaan ilman että on ehtiny kameran kanssa edes zoomaillakkaan, mutta jotain ees...Askartelu- ja helmivarastoakin oon kartotellut ihan vimmatusti, on hommattuna papereita ja leimasimia ja muita korttitarpeita... Ja helmiä ja riipuksia ja lukkoja ja mitähän kaikkee muuta, mutta ne näkyy sitten tällä suunnalla vaan valmiissa tekeleissä, kun on ollu niin kiire aukoo paketit aina ettei siinä ole ehtiny kameraa etiskellä :D Yhestä satsista oon näköjään saanu kuvanki napattua..Täällä lojuu lisääkin noita kuvaamattomia projekteja ja hienosäätöö vailla olevia, päivittelen niitä tänne tässä lähiaikoina jos vaan millään ehin.

Ei kommentteja: