perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

vauvaelämää mummolan tyyliin

Ihan ensiksi kiitokset kaikille onnittelijoille =) Oli ihana yllätys kun mahoton läjä onnitteluja oli vastassa. Ja ainii...tuo säärystin-juttu piti tehä jo Viiville vauva-aikana, mut josko sitä nyt sais sen jo Ronjalle toteutukseen :D

Ollaan nyt kohta viikon verran oltu talonpitäjinä mummolassa kun Markon porukat lähti sukuloiman ja hillajahtiin Kuusamoon.Mikä on olessa, kun on omaa pihaa ja just mummon ostamat, tuliterät pöytä tuoleineen ja kunnon varjon kanssa, plus iso kaasugrilli pihassa ;) Hirveesti ei ole vielä säät hellineet, mutta onhan tässä pari nättiä iltaa ollut kuitenki. Oon pikkusen pistäny kukkia pihassa ojennukseen; tekohengitellyt kesäkukkia ja ihan pikkusen kitkenyt yhtä penkkiä, ja kyllä se niin on että se oma piha olis vaan NIIN ihana, pääsis äiti mylläämään mullan ja kukkien kanssa ja muksut pääsis leikkimään omaan pihaan...No, mulla on tuttava joka on sitä mieltä että mikään mistä ei kovasti haaveile, ei koskaan toteudu, mutta kuulemma kovalla haaveilulla sitä voi saada isojakin asioita aikaseksi ajan kanssa...Eli jatkan haaveilua ja lisään tämän aiheen vielä päiväuniaiheeksikin! :D

Pikkuhiljaa tässä on tämä kahden pienen lapsen äitin arki alkanu selviämään. Paljon lepposampi tahtisia nää päivät on itteasiassa kun mitä arvelin, Viivi ottaa asian aika lunkisti, vaikka äiti onki nyt välillä aina sidottu muuhun kun hänen käytettäväkseen.

Ihan pikkusen on käsilläkin näprätty tässä sivussa; Viiville tein yhden pohje-pituisen villasukan ite koolatusta langasta, josta kuva on täällä, siis noista kuvan langoista se vaaleenpuna-sävyinen. Sen sukan varresta tuli Viiville liian kapea, joten siitä parista tulee sittenRonjalle sukat, kuhan se toinenki valmistuu.-Onpahan ainaki aikaa tehdä :). Alotin vähän samalla idealla kelta-oranssista, myöski ite koolatusta langasta, Viivile uutta sukkaa, josko tästä nyt itten tulisi jo sopiva...?

Korujen teko on kutkutellut kanssa...Helmitilauksen tein jo, ja helmetinfoorumin sivuilla, helmi-aiheisissa blogeissa ja nettiputiiikeissa oon kuolannu melkeen joka ilta...Mutta tässäpä näitä kuulumisia nyt tälle illalle, kuvia ei ole, kun kamerakin jäi kotia, joten ens kerran varmaanki niitäkin sitten enemmän.

Ei kommentteja: