maanantaina, toukokuuta 28, 2007

helmiä helmiä helmiä...!!!!

Oon näpräillyt tässä viime aikoina taasen koruja...Tämä kaulassa kun menin moikkaamaan yhtä kaveria, nii se halus saman tyylisen, antoi kyllä jotain viitettä muokkaukseen...Alla on se kaverille menevä versio, jonka näpersin eilen illalla ukkosta kuunnellessa:


Tässä siitä vielä yks kuva:
Oon ite tuohon koruun tosi tyytyväinen, tuosta tuli kivempi kun alkuperäsestä, eli se varmaan menee tuuninkii, niinku pari muutakin vanhempaa tekelettä-tuleee muuten halvaks ku koko ajan kiertää eri koruissa samat helmet :D
Itelle näpräsin tämmösen. Tästä tuli tosi kiva, ja sain hyödynnetyä noita pakeissa ja purnukoissa lojuvia putkihelmiäki. :) Tän tyylisiä teen varmaan eri variaatioita lisääkin vielä joskus.
tässä vielä eri kuvakulmasta:
Tämmösen tein toiselle kaverille, joka ihastu siihen mun lehtikoruun, josta mä en ite tykkää kyllä vieläkään. Tarjoon tätä alla olevaa tuotosta varmaan sen lehtikorun tilalla, tai väsään sen lehtikorun aineksilla jonku mieluisamman. Sitä alkuperästä en ilkee antaa, ku en oo siihe itekkään yhtään tyytyväinen
Tää sen sijään vaan halus syntyä tämmöseksi, ja ajattelin tehdessä että tuleepa ärtsyn värinen, tuleekohan tätä koskaan piettyä, mutta kun sain tuon ranteeseen, niin se oli rakkautta välittömästi! Tälle pitää vaan saada parempi lukkosysteemi ja kaveriksi korvikset ja kaulakoru kanssa- ja ehkä nilkkaanki jotain-nythän on kesä! :) Olinpa muuten onnellinen että mulla oli nyt nuo aikasemmin kiroomani makeenveden nuggetit lojumassa lokerikon pohjalla, tähän ne oli just nappiin.
Siinäpä ne, koruhulluus on siis vallitseva säätila täällä suunnalla, mut postissa mulle on tulossa foorumin kautta leimakuvia, että korttihulluus nostaa varmaan sitten päätään ;)

5 kommenttia:

Helmiliina kirjoitti...

Hei.. löysin blogilistan kautta tänne.. Sinulla oli tässä suloisia koruja.. pidän varsinkin tuosta toiseksi alimmaisesta.. Ihana!! Ja valtavasti ihania kortteja.. ;-)

Tiina kirjoitti...

Oih, kuinka kivoja malleja koruissa. Taitoa ja mielikuvitusta näyttää riittävän! :)

Titta kirjoitti...

Kiitokset kauniista kehuista molemmille -Ja Tiinalle tarkennukseksi että taito-puolessa riittää kartuttamista vuosiksi helposti, mutta mielikuvistusta ja intoa on sitten senki edestä-ja tähänhän vetoamme kun projektit sattuukin "sillon tällön" (lue että vääntöä on joka päivä) menemään pyllylleen. :D Nämä edustaa tämmöstä vähän villimpää sorttia koruja, kun en saa ittestäni irti noita hillittyjä ja harmonisia ollenkaan, eli nää ovat kun tekijänsäki... ;)

Tuija kirjoitti...

Surffailija täällä hei :) Todella kauniita koruja olet tehnyt.

Henzu kirjoitti...

Heips!
Laitoin blogiini kirkkaampia kuvia niistä tekemistäni aurinkovärjäyksistä, kuten pyysit. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mikäli tarvikkeet (maalit) löytyy. Todella kivaa ja mielettömän helppoa. Ja kiitos kommenteista. En ole sinun blogiisi vielä ehtinyt kummemmin tutustua, mutta tosi kauniita on varsinkin noi tekemäsi vihreäsävyiset korut. Ihan mun värisiä ja tyylisiä. :)