perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Äiti on vä-sy-nyt...

Niinku otsikko kertoo, niin väsymystä on ollu ilmassa...Äiti on väsynyt ja äkänen väsyneenä, ja siitä johtuen ei taida isännälläkään energiataso niin korkeella olla. ;) Koko viikon on ollut vaan virta ihan kateissa, ensi alkuun vann suoraan sanoen vi***tti pari päivää ja kun siitä selvittiin niin mitään ei jaksa. -Ja vaikka ei päivällä tee mitään kotihommiakaan, hoitaa vaan tytön, nii jo viiden pintaan, kun isäntä tulee kotiin, on jo ihan ratki-poikki... Pitäs opetella taas kylmästi vaan laittamaan ittensä päikäreille joka päivä, mut nyt kun Viivi oppi tuossa konttausseisonnan tukee vasten, ja muutenki kaikki ylöspäin suuntautuva kapuaminen on in, niin nuo nukkumisajat vaihtelee. Kyllä se nukkuu ihan hyvin, paremmin ku aikoihin taas, väsyttäähän tuommonen kokoaikanen remuaminen, kun se on vielä niin epävarmaakin, kun ei tiiä tyttö itekkään vissiin aina että miten käy kun tästäkin muksahtaa takasin lattialle... Into oppia on vaan niin kova että töitä teettää saada tyttö rauhottumaan edes niinki pariksi minuutiksi että nukkumatti ehtii poimia pienen kyytiinsä. Voin muuten kertoa että on hurjaa aikaa ainaki äidille katella noita tuon pienen marakatin touhuja nyt, kun kaikki meno on niin huteraa mutta mennä pitää ja vauhdilla... Ja kesken kaiken kun se raasu saattaa vaan irrottaa toisen kätensä tuesta (vahingossa saattaa välillä irrota toiminnan melskeesssä molemmat)Sitten se maa taas kutsuu ja kolaus on kova ja huuto sen mukanen. Ja kaikki liikkeet tapahtuu niin nopeesti että vaikka vieressä istuis, niin mitään ei tunnu ehtivän tehdä, ehkä kaikista pahimmilta kolhuilta edes pikkusen säästää.

Hmm...ehkä tää väsy johtuukin siitä kun seuraa sydän syrjällään tuon tytön touhuja :)

Että semmosia...Eli ei kotitöitä, mutta semmosen piirteen oon nyt ittestäni löytänyt että nykyään on riittävän väsynyt rauhottuakseen kattomaan telkkaria! Ennen ei koskaan oo ollut toivoakaan että jaksais nököttää töllön ääressä iltasin, aina on virtaa ollu sen veran että on jottain mielenkiintosempaa keksiny, parina iltana viikossa oon vaan ne "äitin sarjat" tsekannu. Toinen minkä oon todennu ja itselleni myöntänyt tuon telkkarin saralta, on se että oon ihan täysin kiikissä Tuhkimotarinaan. Isännän vika kun käänti aluksi aina kanavan, eikä antanu mun kattoo Dr. Philiä... :) Nyt pitää kuudelta arki-iltasin saada aina päivittäinen annos aivot narikkaan-hömppää.

******************************

No mutta, jotain oon saanu aikaan kuitenkin. Koruinnostus nosti sitten päätään ihan oikeesti ja kaivoin helmeilytarvikkeet pitkästä aikaa esiin. Opettelin tekemään ootas...mikäs se termi olikaan... Wrapped loop:in...? Sen kierteisen silmukan kuitenki...ja testailin tuon 0.8 langan kanssa ihan mutojen vääntelyäkin. -Niihin pitäs varmaanki oikea oppisesti olla ainaki millinen lanka että kestäsivät, mutta nää nyt on tämösiä harjotelmia vasta. Tumppasin sitten noita jtuuja tuonne koruihin mukaan. Iski oikeen vappuvimma noitten värien suhteen ja nämä korut on nyt ehkä mun tekeleistä eniten kantajansa olosia.

Tässä on sommitteluasteella ensimmäiset ranne- ja kaulakoru. Oon nyt ihan rakastunut noihin kaikkiin pastellisävyihin :)
Tein näitä huopahelmiä sillon talvella ja nyt pääsee ensimmäiset jatkotyöstöön. Tämä on keskeneräisenä tuolla, ideakaan ei ole täysin selvillä, kunhan alotin tekemään vaan tuota, kun on mielessä pyörinyt jo pitkän aikaa. Ovat kyllä aika massiivisia nuo huopahelmet tuossa, kun on nyt mesonu vaan noitten "tavallisen" kokosten kanssa.Sitten menin ja purin täältä tämän, vaijerikorun kun ei ollu yhtään mieluinen ja hyvä tuli. Nuo simpukankuorihelmet ovat niinku NIIN makeen värisiä! Nuo kiinnitytekniikat lukkoihin ja muihin on muten ihan omaa luokkaansa, en es kehtaa kertoa, sen verran vaan vinkkasta että solmuja ja pikaliimaa :)Sitten suunnitteluasteelta edistyneenä tämä keväthurmos-setti. Tuota rannekorua pitää varmaan vielä muokata, jäi tuo "häntä" ihan liian pitkäksi, ja kun ei ole tottunut muutenkaan kauheesti koruja kantamaan, niin voipi jäädä käyttämättä jos ei lyhennä suosiolla. Tai sitten käy niin että Viivi lyhentää omatoimisesti. Se kun on oikee äitin harakka mitä koruihin ja muihin värikkäisiin ja kiiltäviin tulee,-äitinsä tyttö :)

6 kommenttia:

MarLi kirjoitti...

Väsynyt äiti ja isäkin saatais hyvin voimiinsa juomalla Aloe Vera geliäjuomaa :) Vitamiinit yms tasapaino pitää olla kunnossa että jaksaa... "nimimerkki kokemusta omaava".

Ihania on korusi!

Puhallan voimia! *puuhhhh*

lankafriikki kirjoitti...

Ihan Itsessä surffaillessani törmäsin tähän blogiisi ja täytyy myöntää että aivan ihana uusi blogituttavuus! :)

Titta kirjoitti...

Marli, nuo ravintolisäjutut on tuttua kauraa, itteasiassa kokeilin Herbaa ihan myyntiasteellakin, mut ei sitä nykyään aika riitä -eikä sen puoleen energiakaan, bisneksiin, ja ikävä kyllä vaikka herba tuotteena toimiikin, niin kyllä se vaan lohkasee kotiäidin budjettiin melkosen loven aina... Että vanhanaikasesti vaan koitan syödä mahdollisimman monipuolisesti ja juoda vettä kun pieni kameli koko ajan :)Ja eiköhän tämä väsymys onneksi nyt ainaki suurimmilta osiltaan johdu ihan puhtaasti tästä melko hektisestä elämäntilanteesta kun tuo pikkumarakatti kiipeilee ja temuaa koko ajan,ilman minkäänlaista itsesuojeluvaistoa ja tämmöstä (erittäin villiä) rantapalloa hilaa tuossa edessä mukana koko ajan :D Eli odotelemma rantapallon "kuoriutumista" syyskesällä, niin eiköhän se tästä sitten vimestään pikkusen helpota, ainaki hetkellisesti ;)

Titta kirjoitti...

Kiitokset lankafriikki, tuolla kommentilla sitä päivä piristy taas kuule kummasti! :D Ja tervetuloa ihmettelemään näitä seikkailuja täällä suunnassa.

Liimanäppi kirjoitti...

Hei, tulin vastavierailulle, kun olit kommentoinut blogissani. Hienoja koruja, minä en oo vielä koruihin hurahtanutkaan, ihme kyllä. Johtuu ehkä siitä, etten käytä paljonkaan koruja.
Roomboxiasi kävin myös kurkkimassa, suloisen näköinen alku, kiva nähdä lopputulos. Minä sain just toissailtana valmiiksi yhden lyhdyn, ja nyt aattelin, etten ihan heti alakaan mitään miniprojektia suunnittelemaan. Tahtoo jäädä kaikki ikävämmät asiat (kotityöt) tekemättä, kun niin innoissaan askartelee.

Kaisuliina kirjoitti...

Kiva kun vierailit blogissani. Rohkeasti vaan mukaan vaihtoihin. Noi askit on ainakin pieniä vaihtoja, niistä on hyvä aloittaa.
Ihania koruja sinulla täällä!