perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

postipekan ihania tuomisia

Isi innostu neitin naamaa pestessä tekemään vesikampauksen.-Meijän pikku punkkarityttö...! :)


...Ja yksi ilta isiä kotiin odotellessa tehtiin pullaa. Viivi oli kovasti touhussa mukana... Jauhot vaan pöllysi ku meijän tytteli selvitti välejään vehnäjauho-kasan kanssa....Nam ;)Sitten postin tuomia paketteja! Yks päivä postipekka toi tämmösiä yhessä paketissa..:(Laatikossa on mukana tuikkuja plus massapalloja ja puuhelmiä pääsiäistipuja varten, jotka tarttu mukaan Tiimarista postipaketinhaku-reissulla-olin kyllä ostamassa ihan vaan nalle-tarraa...)


...Tämmösiä toisessa..:


...Ja nämä vielä yhessä:
Että kyllä oli äitillä olo kun jouluaattona (näin hyviä lahjoja kyllä harvoin tulee näin paljon jouluna :)).Kaikki nää löydöt oli kaupanhierontoja huuto-netistä, ja lähti ihan pilkkahintaan. Että kyllä nyt äiti pääsee neulomaan vaikka oikeen urakalla!!!!!

Ainii, nämä on peräsin samasta alkuperästä...mainitsin aikaisemmin että ei ole korttipohjia -no... eipä ole sitä ongelmaa enää. Nyt vaan kortti-inspiraatiota odottelemaan.kattigalleriaa, osa 2
Dami:


Meijän kissalauman ehdoton bosse, ja varsinainen rautarouva onkin..Ja siinä ei käskyjä jaellessa katsella onko käskytettävä kaksi- vai nelijälkanen...
Ikää on meijän mammalle kertynyt suunilleen 9 vuotta.
Käytökseltään Dami on varsin hillitty, tuntuu että rouva tekee kaikkensa säilyttääkseen arvokkuutensa kaikissa tilanteissa, mutta kyllä se meijän mammakin sillon tällön yltyy varsin hurjaan leikkiin.


Benji:

Kavereitten kesken Pena vaan :)-tai halinalle, tai Rötkö-ryökäle tai Köntsä-köriläs...
Ikää on suunnilleen reilu 6 vuotta.
Benji on varsin lepposa kaveri, ei turhia ressaile mitään, eikä edes kunnolla raasu tiedä että mitä tarkoittaa pelkääminen, ainakin kovin kovin harvon tuntuu mikään meijän poikaa hirvittävän.Rakastaa aivan kaikkia ihmisiä, ja siinä ei syli-,tai halikaveria ettiessä katsota, onko kohde vieras vai jo entuudestaan tuttu. (Piirre, joka ihmisiä ihmetyttää meijän kollipojassa aina yhtä paljon-Benji kun kirjaimellisesti ripustautuu kaulaan halimaan).
Kaiken kaikkiaan kertakaikkisen rakastettava, laiskan pulskea, leppoisa kollipoika :)

...Sitten taas Viivi-vaavi valokeilassa, Viivi ite syö......Ja kivaahan se on semmonen :)
Niistä massapalloista on jo tipuja tekeillä, ja uusista langoistakin on syntynyt äippärullalle Viikinki-pipa, joka tosin on viimeistelyä vaille vielä...Ja mikä parasta, tänään tuli postissa ne tilatut ja kauan odotetut Kool-Aidit, että huomenna pääsee värjäilemään!!Mutta niistä enemmän kun on jotain konkreettista näytettävää.

1 kommentti:

Anne, Viisikon mamma kirjoitti...

Ihania noi ruokailukuvat =) !
Aivan ihania.

Sulla on kauniita kissoja.
Meitin Viisikon blogissa on meneillään leikkimielinen kilpailu kolleille.
Tyttökissat pääsee äänestään niitä vähän myöhemmin.
Linkki on suoraan siihen kilpailuun.