torstaina, helmikuuta 15, 2007

näpertelyä ja kattigalleriaa.Tässä olisi nyt näitä tämän väliajan valmistuneita...HUOVUTETUT VILLAVANTTUUT:Tämmöset vanttuut sain aikaseksi Pirtin kehräämön hahtuvalangasta(siitä 4-kertasesta kierretystä hahtuvasta)Tein lapasista reilut ennen huovutusta, vaikka olin lukenu että hahtuvalanka ei huovu niin hyvin, ja niinhän sinä sitten kävi että ensin pestiin 60 asteessa, ja sitten pompautin lämpötilan ihan karulla kädellä 90 asteeseen, -ja silti ne on reilut :DMutta hyvä niin...näillä viime aikojen pakkasilla oon ollu varsin onnellinen että omistan tuommoset ylisuuret villarukkaset.NEULE-/VIRKKAUS"PAKKI":Tämän tekoa oon suunnitellu mielessäni ja välillä ihan ääneenki jo useemman vuoden, mutta jostain syystä sen tähän maailmaan tulo otti oman aikansa. Käytin tuohon takataskut yksistä vanhoista risoista farkuista, pienen sivutaskun ja palan lahjetta.Kirpparilta löydetty pieni verhoki sai osallistua tähän projektiin.Taskuja on sen verran että saa silmukkastopparit ja -merkit, vyötteet ,ohjeet ym. tarvittaessa mukaan ja neuloillekki on päättelyä silmällä pitäen oma paikka. -Oon mä vaan NIIN ylpee tästä !Alla on vielä kuva "pakista" aukinaisena.

SILMUKKAMERKIT:


Tuossa yläpuolella on kuva vielä yhestä lajista pakin asukkeja, taitaa olla mun ihka ensimmäisiä kosketuksia 0.8 mm hopeoituun kuparilankaan.-kierteet ei ehkä ole sieltä kauneimmasta päästä... :D


Sitten tuleekin tästä aiheesta vähän enemmän...elikkäs yksi viimeisimmistä villityksistä tämän äityliinin elämässä on korujen teko ja nyt on ensimmäiset tuotokset julkistettavana.


TAttada-daa-da-daa....!:

MERISYDÄN-SETTI:


Elikkäs aloin vaan harjoittelemaan ja ottamaan tuntumaa enemmän tosissaan sterling-hopealankaan, harjotusvahvuutena oli 0.6mm, mikä kertoo sen että ei tule kestämään meikäläisen vauhdissa tämä koru, mutta kestää minkä kestää, ja harjotus teki ainaki hyvää.Nyt vaan malttamattomana ootan reenien seuraavaa osiota;0.8 mm lankaa millä saa jo käyttökorujakin nuilla lenkeillä.

Ja tässä vielä kaulakorun alaosa...

(EN MUISTA MALLIN NIMEÄ):

Joka tapauksessa ihka ensimmäinen tämän tekniikan helmikoru.Kuvassa ei näy, mutta lanka on ihan liian löysällä,(tai no näkyy vähän :D ) mutta ens kerran kiskon sitä hiki päässä sitten ku viimestä oljenkortta,-nii tulee sitten nätti tasanen helmipinta. :)

VAIJERIKORU ja korvis: ;)

Toisesta korviksesta on sitten lähtenyt koukku jonnekkin reissuun...löytynee tuolta jostakin, mutta kuvaussessiot siltä jäi nyt väliin.Nämä korut ei edusta millään lailla mun mieltymystä, mutta sillä hetkellä ei oikeen muutakaan syntynyt ja hirvee hinku oli hyödyntää äippärullan oma aika, kun Viivi-vaavi oli mummolassa hoidossa.Että yökkistä yök! :)

Nyt ootteelen vaan että pääsen kartuttamaan tarvikevajausta ja jatkamaan harjotuksia, ois tuossa kyllä ootellessa vireillä kaukosaatimien-/tilpehöörinsailytystasku sohvan käsinojaan, uudet hahtuvatumput alottelen kohta, pipo pitäs jatkaa loppuun (koristeet puuttuu, mutta inspis luuraa jossakin...?), kynttilämassa oottelee valajaansa ja saippuapaketti huhuilee hakijaa postissa...ristipistotyötarvikkeetki tilasin, enkä oo muuta ku purkanu paketista, että ei tässä tekeminen lopu.

Ei kommentteja: