torstaina, helmikuuta 15, 2007

niin se kattigallerian alotus...

Niihän siinä meinas käydä, että julkaisu kelpoisia kuvia sain napsittuu päivällä meijän miurulaisista parista kappaleesta, mutta menasivatpa jäädä lepäilemään koneen sisuksiin. Ei käy, sanon minä:
KATTIGALLERIA, osa 1:
Taapero

Taapero on toisiksi nuorin, noin 4-5 vuotias neitokainen, aina valmis leikkimään ja usein juoksee perään lelu suupielessä, merkkihuutona kuuluu vaan"pur-pur-pur...!"
Taaperolla on todettu henkitorven ahtauma, mutta ei se menoa pitele kun sen verran, mitä muutaman sekunnin malttaa aina kyljelleen heittää oikeen rajun ruehunnan tuoksinassa kun ei muuten henki riitä. Tuosta vaivasta johtuen meijän neiti myöskin kuorsaa kun oikeesti iso mies.
Taapero on myös pitäny yllä pentuajan leikkinsä hakea leluja kuin koira :)
Miisu:
Suunnilleen reilu kolmivuotias lauman vauva, ja oikeen syli-semmonen.
On kehittänyt salaa syliin hiipimisestä ihan oman taiteenlajinsa.Viivi-vaavin kaveri, Viivin otteet on vaan meijän toiselle vauvalle nykyään vähän liian rajuja, ja uskokaa tai älkää mutta kyllä se on kissa AINA ollu kun väistää, ja ihan suosiolla.
Kova tyttö selvittämään jos hiekka-astian siisteystaso ei vastaa vaatimuksia tai jossakin ruokakupeista pohja edes pikkusen pilkottaa.
...jatkoa seuraa hamassa tulevaisuudessa :)

1 kommentti:

Tanja/Tarangel kirjoitti...

Oi miten ihania kisuja täällä. Meillä majailee ihan saman värinen poika nimeltä Tikru :) Ihanat katit tosiaan :)